Haku

Siilinjärven kunnankirjaston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://siilinjarvenkirjasto.finna.fi/ ja on laadittu/päivitetty 21.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Sähköpostilla

kirjasto(at)siilinjarvi.fi

Ei saavutettava sisältö

1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin

Käyttäjien tai muiden ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaisemia sisältöjä, jotka eivät ole palveluntarjoajan itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia: Esteettömät kirjastopalvelut sivulla oleva Celian "Tutustu äänikirjapalveluun -videolla" ei ole tekstitystä.

3. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

Havaittava: Kontrastivirhe

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Oma tili -otsikon kontrasti puutteellinen. Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 1.4.3 Kontrasti (minimi).

Hallittava: Näppäimistöllä toimiminen

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Näppäimistöllä toimiminen sivustolla ei toimi sujuvasti. Välillä paikka häviää missä kohtaa sillä hetkellä on. Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 2.1.1 Näppäimistö.

Ymmärrettävä: Kielen määritys

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Kielen määritystä ei vielä tarkistettu html:ssä. Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 3.1.1 Sivun kieli.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.

Puutteet pyritään korjaamaan 31.12.2020 mennessä.