Jos sinulla on myöhästymismaksuja yli 20 €, maksuissa on jotain epäselvää tai kyseessä on aineiston korvaaminen, ota ennen verkkomaksamista yhteyttä kirjaston tietopalveluun, puh. 044 740 1382 tai kirjasto@siilinjarvi.fi.

Haku

Aikuisten lukuhaaste 2024

Siilinjärven kirjaston lukuhaaste 2024 houkuttelee ja vinkkaa aikuisia monipuolisen lukemisen pariin. Osallistut haasteeseen lukemalla 12 kirjaa vuoden aikana, yksi jokaiseen haastekohtaan. Haasteesta ei selviä lukemalla vain kaunokirjallisuutta, sillä neljään kohtaan kahdestatoista luetaan tietokirja.

Monessa kohdassa voit valita aiheen kahdesta vaihtoehdosta. Jos innostut haasteesta, voit osallistua useasti vuoden aikana, kunhan lomakkeilla on eri kirjat listattuna. Palautuksia otetaan vastaan koko vuoden ajan. Täyttämällä yhteystietosi osallistut kirjapalkintojen arvontaan vuoden 2024 päätyttyä.

Tältä sivulta löydät joitakin esimerkkejä siitä, millaiset kirjat sopivat haastekohtiin. Esimerkkejä ei ole haluttu antaa liikaa, sillä osa haasteen hauskuutta on löytämisen ilo. Valitsemasi kirjat voivat siis olla hyvin toisenlaisia, kunhan ne jollain tavalla voidaan katsoa aiheeseen sopiviksi. Toisaalta aiheet ovat sellaisia, että monet kirjat, jotka olisit muutenkin lukenut, sopivat haasteeseen.

Lukuhaaste 2024 (pdf).